Megéri felkeresni az Eszterháza Központot a VOLT-on!

Ha a VOLT-on jársz, mindenképpen kukkants be az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. sátrába, ugyanis nem csak rengeteg információval leszel gazdagabb, hanem egy kis ajándékkal és két ingyen jeggyel is.

Keresd az Eszterháza Központot a Civil Zónában!

Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. a vagyonkezelője és üzemeltetője a soproni turisztikai desztináció és a Fertő-táj négy emblematikus örökséghelyszínének, amelyek az alábbiak:

  • Fertőd-Eszterházán az Esterházy-kastélyegyüttes,
  • Nagycenken a Széchenyi-örökség,
  • Sopronbánfalván a Pálos-Karmelita Kolostor, és
  • Fertőrákoson a Püspöki Palotána.


Az Európai Parlament és az Európa Tanács a 2018-as évet a Kulturális Örökség Európai Évének (KÖEÉ) nyilvánította. Az Eszterháza Központ a 2018-as évben kiemelt célul tűzte ki, hogy közelebb viszi a fesztiválozókhoz az örökséghelyszíneket.

Az érdeklődők megismerkedhetnek az Eszterháza Központ helyszíneivel, fotófalaknál fotózkodhatnak, szelfizhetnek és még egy kis hasznos ajándékot is kapnak a mindennapi higiéniához.

Emellett a VOLT fesztivál ideje alatt és a fesztivál utáni héten (2018.06.26-2018.07.08) a VOLT karszalaggal érkező vendégek térítésmentesen látogathatják meg a Fertődi Esterházy-kastélyt és a nagycenki Széchenyi- kastélyt.

https://fertodikastely.blogstar.hu/./pages/fertodikastely/contents/blog/54927/pics/lead_800x600.png
A jelen,Eszterháza,Eszterháza Központ,VOLT fesztivál
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?